Minimál

rajli

2010.06.05. 21:19

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr742059318

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2010.06.06. 11:59:48

Kedves Laci!
Ez a kép valóban egy minimál (ahogyan a címben is jelzed), és technikailag a tőled megszokott magas színvonalat hozza. Tulajdonképpen épp ez a bajom is vele: ez egy olyan kép, amelyet bármikor meg tudsz csinálni hátrakötött kézzel, becsukott szemmel, ellenszélben is. Nem tudom, neked nyújt-e még örömet az elkészítése, nekem viszont már nem ad hozzá semmit a te munkásságodról alkotott képhez.
Szerintem ebben a műfajban már szinte mindent tudsz, el kellene indulnod valami más irányba, kísérletezgetni, próbálkozni. (Tetszettek pl. az ablakos képeid, még ha voltak is kritikai megjegyzéseim.)
Nekünk megmutathatod a kevésbé sikerült képeket is, s talán még az oldal felpezsdüléséhez is hozzájárulnál ezzel. Ha lehet - persze kimondottan segítő szándékkal - kritizálni az új próbálkozásokat, az több hozzászólást generálhat, esetleg még ötletet is adhat.
Mondom ezt annak ellenére, hogy visszhang nélkül maradtak és maradnak az én ilyen irányú próbálkozásaim, de remélem, hogy rajtad kívül más is elolvassa ezt a hozzászólást, és bátorítást kapnak az őszinte (akár nem tetszést kifejező) hozzászólásokra.

rajli · http://rajlicska.blogspot.com/ 2010.06.06. 21:49:01

Nagy bennem a kettősség! Az utobbi idők egyik legkedvesebb fotóm! Persze igazad van, de lehet, hogy nekem itt vannak a korlátjaim? Sok bennem a bizonytalanság, a Látókör végképp nem segít elindítani egy újabb, jobb úton. Lehet nem is vagyok képes rá? Egy biztos ezek a fotók nagy örömet okoznak nekem. Nem művésziek, de mégis! Nehéz megfogalmaznom.
Köszönöm a segíteni akarást, de lehet, hogy itt vannak a képességem határai!
Köszönöm: Laci

PekZo 2010.06.09. 14:33:55

Először is a kép tetszik, szép minimál valóban jó színkombinációval.

Másodszor: szerintem mindig van tovább, mást nézni, próbálkozni. Nem biztos hogy elsőre sikerült, de ha kijelöli az ember a korlátait hamar beléjük is bukik.

kerekes_zsuzsi · http://zsufotoblog.blogspot.com/ 2010.06.09. 17:12:04

Színei viszik ezt a képet, nagyon szép a sárga-zöld ahogy kiemelik egymást.

Másrészt néha az ember úgy érzi, itt van a határ, ennél többet/jobbat Ő már nem tud, aztán mégis van tovább. Egyszer csak más szemmel lát meg valamit, egy új szemszögből, más értelemben. Ha nem jön esetleg magától lehet próbálkozni is, ha ugyanazt a témát próbálja az ember újra és újra fotózni, de mindig valami újat kikisérletezve, akár olyta is, amire eddig azt gondolta "ez nekem már vad dolog"..először lehet nem sikerül, de biztosan egyszer csak ott lesz valami remek újdonság, ami nagy öröm.
süti beállítások módosítása