Főfüge egy szombati napon hagyott itt bennünket, és én az előtte való napon tudtam meg, hogy apukám súlyos beteg, legfeljebb hetei vannak hátra. Néhány napja őt is elveszítettük.Zongoraművész volt, még ha félszeg szerénysége meg is akadályozta, hogy tehetségéhez méló…

She

Zitalma-Parfüm

2009.10.12. 21:52

A cím valójában egy dal címe. Egy olyan dalé, amelyet Charles Aznavour énekel és ugyanazt az érzést kelti bennem, mint amit én szerettem volna közvetíteni ezzel a képpel.

Szédítő

Zitalma-Parfüm

2009.08.12. 22:22

Tűztánc

Zitalma-Parfüm

2009.08.08. 18:14

Hallgassatok hozzá egy kis Katona Klárit. A protrét Laci készítette, és elég sokat besegített az utómunkába is, hogy olyan legyen amilyennek szerettem volna,úgy tulajdonképpen közös munka. (És még így sem teljesen olyan, mint amilyennek elképzeltem.) 

Kelet

Zitalma-Parfüm

2009.06.20. 20:15

... és Kata.

Jazz

Zitalma-Parfüm

2009.02.27. 18:11

 Ajánlott zene: Stan Getz: Girl from Ipanema

Kedves Barátaim!Örömmel értesítelek benneteket, hogy februárban mint "a hónap alkotója" az én képeim lesznek láthatóak Kecskeméten, az Erdei Ferenc Művelődési Központ első és második emeleti dohányzójában. Ott, ahol a két Laci képeit láthattátok 2007…

 Még nem kép, csak egy kezdemény vagy legfeljebb tanulmány. Szívesen fogadok minden ötletet, megjegyzést.Amit most láttok, már egy javított változat az itt kapott javaslatok alapján. Köszönöm! 

Vágyak

Zitalma-Parfüm

2009.01.21. 22:44

Leszedtem az első változatot, bár bizonyára volt, akinek tanulságos lehetett, de én már nagyon nem szerettem. Köszönöm, hogy tanácsaitokkal segítettetek.A javaslatokat is figyelembevéve ez lett belőle:

Állítólag a budai aranyifjak körében nagyon menő férfi parfüm Paco Rabane-tól. 

... avagy "A Diadalív árnyékában", merthogy a kép még 2002-ben készült Párizsban, csak a hónap témája miatt vettem elő.

Mindenkinek köszönöm az elektronikus és hagyományos, postai úton eljuttatott születésnapi üdvözleteit. Különösen az utóbbival okoztatok nagy meglepetést!Íme egy kép családtagokkal és tortával:

A kép az én gépemmel készült, amelyiket egy kőre raktunk, és aztán késleltetett expozícióra állítottunk.

süti beállítások módosítása