önarc(fény)kép

Kir_Royal

2010.01.11. 20:59

Január 8-án, pénteken nyílt meg a 7 ország 10-10 képzőművészének fotós önarcképeit bemutató "Seeing oneself" című kiállítás a Magyar Fotográfiai Múzeumban Kecskeméten. Az izgalmas látvány mellé a Múzeum egy érdekes programot is kinál: január 29. és 31. között előadássorozatot és workshopot szervez érdeklődő fotográfusok és igényes műkedvelők számára a sokatmondó "önarc(fény)kép" címmel..

A részletes program és a jelentkezési lap megtalálható a Magyar Fotográfiai Múzeum honlapján.

Ajánlom mindenki szíves figyelmébe, mert érdekes és hasznos programnak igérkezik. Kérlek benneteket, hogy fotós blogjaitokon terjesszétek a hírt, mert ezzel ti is hozzájárulhattok ahhoz, hogy a nehéz anyagi helyzetben lévő múzeum némi bevételhez jusson, miközben hasznos és értékes ismeretek birtokába juttatja a résztvevőket.

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr951664671

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

süti beállítások módosítása