Csak hiúságból!

rajli

2010.01.01. 20:58

Azért, hogy enyém legyen az Új Esztendőben az első feltöltött fotó! :)))

Ja az aktivitás sem veri az eget!

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr121638013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalma-Parfüm 2010.01.02. 14:16:12

Az idei fogadalmaim egyike, hogy kipróbálom milyen az amikor az igazat és csak is az igazat mondom, minden különösebb szépítés nélkül.

Mivel ez az első kép, hát egy életem egy halálom elkezdem.

A fotón nagyon tetszik ahogyan a fény végig símitja azt a bársonyosan bordó színű és különösen kecses hajlatú levelet. Jók a játékos árnyak, és persze a DOF!!:-)

Ami nem tetszik, az pedig az, hogy számomra még sincs egyben a kép. szétesik... nincs benne egy finom kis harmónia zene és tánc, amit ez a virág adhatna, mert ott van benne. A kontraszt, amit a környezet ad, ki kellene, hogy emelje a mondandót, történetesen el kellene hogy varázsoljon ez a kis eltévedt tündérlány, hogy azonnal felkapjam, és elvigyem oda ahová ő való, de el ebből a környezetből, ..... ezt az érzést nem látom ebben a képben.

Nos rajli ( Laci) tőled is elvárom az őszinteséget, hogy beszélhetek-e így a fotóidról vagy csak maradjunk a tetszik nem tetszik megjegyzésnél.

Üdv Z

rajli · http://rajlicska.blogspot.com/ 2010.01.02. 15:57:32

@Zitalma-Parfüm: Szia Zita!
Örülök a véleményednek, szerintem csak így beszélj róluk, mindig őszintén!
Laci
süti beállítások módosítása