Alighanem a Guiness Rekordok Könyvébe is bekerülhetne Papp Elek, nagykőrösi fotóművész azzal a 215 díjjal, amelyet a világ 32 országában rendezett pályázatokon az elmúlt 7 esztendőben elnyert. Ilyen rövid idő alatt ennyi elismerést még senki sem szerzett!

Most újabb, világraszóló siker részese lett, mert a Fotóművészek Nemzetközi Szövetsége (FIAP) ajánlása alapján egyike lehet annak a hét fotográfusnak, aki a január 6-án nyíló  7 FIAP Salon World Masters” című kiállítás keretében Kranjban bemutathatja munkáit. A kiállítás a nyitórendezvénye annak az eseménysorozatnak, amelyet a szlovéniai városban ebben az évben annak alkalmából rendeznek, hogy száz évvel ezelőtt itt alakult meg az ország első fotóklubja.

A világ különböző pontjain (Argentínában, Svédországban, Olaszországban, Szerbiában stb.) élő,  összesen több, mint 1700 nemzetközi díjjal  rendelkező alkotó között a legfiatalabb a magyar Papp Elek. Meghívása a „világbajnokok” közé nem csak a nagykőrösi alkotó, hanem az egész magyar fotográfia számára megtisztelő elismerés. A kiállítás katalógusa ezen a címen érhető el: http://www.fotodrustvo-kranj.si/7mojstrov_eng.html

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr861611714

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajli · http://rajlicska.blogspot.com/ 2009.12.21. 18:01:01

Büszke vagyok rá, hogy egy-pár szót váltott velem!!
Gratulálok!

PekZo 2009.12.25. 09:06:42

Gratulálok! Néztem az oldalt is, nekem az ő képei tetszenek a legjobban.
süti beállítások módosítása