Pin-up

Marla Singer (Nóra)

2009.11.21. 11:48

Tizenhárom fotóból álló sorozatot késztettem a modellről, a naptárfeldolgozást a youtubon megnézhetitek. Őszinte véleményeket tessen itthagyni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr451541444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalma-Parfüm 2009.11.21. 18:51:12

A naptár egész jól sikerült. Jó fotós szemmel jó géppel jó modellel azt hinné az ember könnyű jó képet csinálni, de mi már tudjuk mennyi munka van egy ilyen sorozatban.

Grat!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2009.11.21. 19:09:33

Szerintem is kihoztad a modellből, amit lehetett. Különösen az olyan játékos felfogású képek sikeresek, mint pl. a novemberi (síruhás) és a decemberi (Mikulás). Tetszik a januári angyalka és a tanítónéni is szeptemberben. Érdekes módon épp azok a kevésbé sikerült képek, amelyeknek szinte maguktól kellene "működniük": a fürdőruhásak. A modell nem tud mit kezdeni magával, és ezen a fotós igyekezete sem segít. Szerintem az egész naptár legkevésbé sikerült darabja a június, de nekem az augusztus sem jön be.
Viszont furdalja az oldalam, hogy az áprilisi képnél (vagyis ennél, amit itt is láthatunk) miért van a fotón egy nagy 30-as?
Szerintem a modellnek még fejlődnie kell, Te már egész jó vagy. :-)

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2009.11.22. 12:48:33

Őszintén!
Nagyon jó, de a modell jobb oldala (arc, váll és egész lefelé) egy kicsit túl van világítva. Majdnem beleolvad a háttérbe. Persze, lehet, hogy ez a cél egyike...
Nagyon jól beállított spontán, természetes és kacér testtartás.
Gabes

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2009.11.22. 12:52:20

...A Júniusból többet kéne kihozni. Kevésbé kreatív, mint a többi.
Viszont a naptárfotókon jók a fények...
Gabes
süti beállítások módosítása