Szögezzük le: nem olyan egyszerű ez a dolog. Többeket visszatartott már. Nekünk azonban mindenki véleménye számít, ezért megpróbálom egyszerű szavakkal leírni a teendőket.

Ha hozzá szeretnétek szólni egy bejegyzéshez, és már van indapass jelszavatok, akkor egyszerűen csak be kell lépni, és hajrá, mehet a komment.

Ha nincs még indás jelszavatok, akkor megnyitjátok azt a bejegyzést, amelyhez hozzá akartok szólni. A már meglévő hozzászólások alatt találtok egy "Kommentezéshez lépj be, vagy regisztrálj." feliratot. Itt egyszerűen csak rá kell kattintani a "regisztrálj" felíratra, amely elvisz egy oldalra, ahol megadhatod az e-mail címedet, egy jelszót és használni kívánt nicknevedet. Hamarosan kapsz a megadott e-mail címre egy aktiváló linket, amelyre kattintva már kész is vagy a kommentezéshez.

Aki nagyon türelmetlen, és nem akar egy másik bejegyzéshez menni, már itt is rákattanhat a narancssárgával kiemelt szövegre, és kezdetét veszi a folyamat.

Remélem, tudtam segíteni.

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr511460744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása