leckék

gacsi (nonci)

2009.02.16. 16:46

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr84946790

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalma-Parfüm 2009.02.17. 09:51:50

Mert ő még érti a kacsák nyelvét is:-)

szépen fejlődik ez a leányzó!!

Grat:-)

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2009.02.17. 15:38:13

Nagyon aranyos képek, különösen az első tetszik, ahol nem lehet tudni, hogy Árnika, vagy a kacsa van jobban meglepődve.
Tanárnő kérem, a leckékkel egyelőre óvatosan!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2009.02.18. 08:18:14

Ezeket (meg a korábbiakat) szemlélve határozottan ki kell jelenteni, hogy családi emlékkép kategóriában sem mindegy, hogy értő fotográfus kezében van-e a kamera. Az itt látható fotók sem azzal a szándékkal születtek, hogy megújítsák a fotóművészetet, vagy akár csak egy kiállításon falra kerüljenek, mégis, sokkal inkább megőrzik és átadják ezeket a bájos pillanatokat a család és a barátok számára mint az egyébként szokásos alulexponált vagy éppen a vakuzástól beégett, rosszul, vagy leginkább sehogyan sem szerkesztett amatőr képek.
Boldog lehet az a gyermek, akinek az életét ilyen színvonalú fotós szülők örökítik meg, s nem kevésbé boldogok lehetünk mi, a barátok, akiket egyrészt persze érdekel az ifjú jövevény maga is, de azért a jó képek is fontosak számunkra.
süti beállítások módosítása