A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr78853433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2009.01.02. 16:19:51

Mindig tudtam, hogy a vizslák ilyen hebrencs fajták, no de ennyire..

:)

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2009.01.04. 08:39:40

Szeretem az ilyen fotókat, ahol nem egyszerűen a valóság leképezéséről van szó, hanem egy érzés, egy hangulat képi megjelenítése történik.
Bevallom, nem tudom, mi micsoda a képen. Tanán tűz van az előtérben, egy bemozduló kutya balra, felhős ég fent - de ez nem is számít, izgalma van a képnek, lehet nézegetni, gondolkozni rajta.
Az utóbbi idők talán legjobb darabja tőled (szerintem).

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2009.01.04. 10:38:11

@Kir_Royal:
Bevallom, játékra vettem a témát.
A mobilommal készítettem a fotót (3,5Mp.)és alsó expóval csináltam. A tűz egy másik fotó. A kutyám mellett én vagyok és nem tudtam nyugalomra bírni szegény kuttyot. Innen jött a cím a " Farkasokkal táncoló " című filmből koppintva.
A teraszunk plafonjáról hullik a vakolat és mivel az égbolt is belelátszott és persze kiégett, ezért a ramaty plafont ráklónoztam és így a belógó ereszt is eltakartam.
Egy kicsit finomítottam: szín, kontraszt, kézi élesítés, blur stb és 10-12 perc alatt megvolt az egész.
Viszont, ami az érdekes, hogy egy idő után úgy látszott, mintha felülről fotóztam volna és én feküdnék a piszkos havon és a kutyám hátizmait látván rajtam ugrálna, holott az eredeti kameraállás szerint a pofája látszik alulról és bemozdulva...
Gabes
süti beállítások módosítása