Egyik hűséges törzsolvasónk, Surtess (képeit a fotozz.hu-ról ismerhetitek) élt a lehetőséggel, és küldött egy felülnézetes képet. Mint tudjátok, ez a "hónap témája".

Fogadjátok szeretettel.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr18852258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2009.01.02. 12:30:17

Lehet kicsit kemény leszek, de csak azért mert ismerem a képeidet és úgy érzem ennél sokkal több van benned.

Lehet egyedül vagyok vele, de engem ez a kép túlságosan nem mozgat meg. Aki benne van a fotózásban annak egyből átjön a poén, ami számomra olyan közepes favicc.

A fotót képileg megvizsgálva viszont már nekem nem sokat nyújt. Még akkor is ha a kompozíció rendben van. Nagyon laposak a fények, gondolom beépített kisvaku. Az ff konverzió megint csak laposra sikeredett. Lehangolóan tónusszegény. Feketék meg szürkék, unalmas.

Végezetül hangsúlyoznám, hogy ez egyrészt csak az én véleményem, másrészt csak azért voltam ilyen kemény, mert tudsz te ennél sokkal jobbat! És várok is tőled a témában valami ütőset még! ;)

Ha más nincs még a fotózzos galériádban is van e témába vágó, ami ennél sokkal jobb. ;)

BUÉK!

gacsi (nonci) 2009.01.04. 16:37:23

Erre emlékszem,
már láttam valahol.
Én értékelem ezt a humort, :)

Már két e-mail-edre válaszoltam, de a rendszerüzenet szerint nem "kézbesíthető", miért?
süti beállítások módosítása