álom volt

gacsi (nonci)

2008.08.13. 19:00

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr73614621

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2008.08.13. 22:18:05

Abszolút hihető, meggyőző álom részesei vagyunk. Az erős műkarcok, érdekes a Te képednél nem zavaróak, valahogy beépül a képbe, az álomba és segítik, hogy repüljünk az időbe visszafelé. Kár, hogy nekem, az éveim számát tekintve, többet kell repülnöm!
Ennél a képednél a különböző perspektívák összhangban vannak, míg a másik változatnál, túl "steril" az álom, bár még nem tudtam megfejteni, hogy mi okozza, de a kis Belugát (ha az!) tízből tízszer makettnak látom.
A hold, a vitorlás és a kislány háromszöge jobban segíti a "múltba nézést", jobban hiteti a múltba fókuszálást, jobban fokozza a "a múltbaérkezés" hangulatát, s a későbbi időmúlást elszenvedők sajnálatát, már akkor, a kislány aranyos kéztartása megelőlegezi! „Ez van!”

Főfüge!

Bár tudom, hogy az itt látható képedről kellett volna írnom, és nem a két kép összahasonlítása a „dolgom”, de nem tudtam kihagyni! Bocsi!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.08.13. 22:50:15

Ez még talán jobb is, mint a fotozz-os, bár annak letisztult színei is nagyon tetszenek.
Nagyon tetszik ez a montázsos új világod (is)!

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.08.14. 09:13:59

Nekem nem hiányzik a karc. Jobban tetszik a másik változat, mert az egy szép álom. Ez meg nagyon nyomasztó. Egyébként, ha gondolod, nagyon szívesen adok neked nagy felbontású, jó minőségű Hold fotókat, bármilyen fázisból.

gacsi (nonci) 2008.08.14. 13:00:44

Szinte ugyanaz a kép, kicsit más technikával, és egészen más hangulatot vagy akár tartalmat is közvetíthet. Igaz, van egy kis különbség szerkesztésben. Az egy álomkép, ez egy emlékezős.
A makett hatást jól látod, kedves János, nekem is olyan, pedig egy balatoni vitorlás, :))
Aranyos vagy Nóra, legközelebb kölcsönkérek, köszönöm, hogy felajánlottad, :))
Örülök, hogy írtatok,
köszönöm!

PekZo 2008.08.22. 18:46:59

Érdekes az új vonal, tetszik nekem az arc sem hiányzik, hiszen a hajót nézi a lány.
Viszont, ha lehet, akkor Nóra holdképeire én is licitálnék.
süti beállítások módosítása