Kedves látó-körösök!

A megbeszéltek értelmében tehát július 19-én, szombaton 10 órakor találkozunk a Szépművészeti Múzeum előtt, hogy közösen nézzük meg a "Lélek és test" fotókiállítást, aztán pedig némi ebédet követően a Mai Manó Házban a Lucien Hervé kiállítást. Ha marad még időnk, beilleszthető az "Újraértelmezett Moholy-Nagy" a Nemzeti Galériában, vagy akár csak egy kis laza beszélgetés bármelyik sörözőben vagy kerti padon.

Sajnáljuk, hogy néhányan már jelezték, hogy helyettünk inkább az Adriát, Korfut vagy a vidéki nagyszülőket választják, de természetesen mindezt megértjük. Viszont ezúton biztatom mindeddig még számunkra ismeretlen külső szemlélődő barátainkat, hogy ha van kedvük, csatlakozzanak hozzánk a fenti programra.

Minden további értesítés helyett! Aki bújt, bújt!

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr15571075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

praefect 2008.07.20. 11:09:51

Sajnálhatja minden cimbora, aki távol maradt. Pedig több kiállítást is láttunk. Aztán "szél fújt, elváltunk". :P

Vadvirág · http://vadvirag.fotosblogja.hu 2008.07.20. 21:45:40

Örülök, hogy ott lehettem Veletek, köszönöm a lehetőséget! Jó volt találkozni azokkal, akiket ismerek, és azokkal, akiket még nem ismertem. A kiálljtásokra pedig mindenképp visszalátogatunk még Melindával! :-)
süti beállítások módosítása