Állítólag egy cifraszűr zsebéből került elő az egyik tanyán, amit németek vettek meg, és üdülővé kezdtek átalakítani. Senki sem érti, hogyan került a kép a papírra ... :-))

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr85566579

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesztfoto · http://members.upclive.hu/falcsik.tamas 2008.07.13. 22:09:04

Még szerencse, hogy nem dobták a szűrt azonnal a mosógépbe, vagy becsapnának a reklámok(?), és a szuperkékzöldpowergél mégsem mos mindent.
Ügyes megoldás.

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.07.14. 06:59:48

Ezt nagyon összehoztad.
Ez egy ilyen merített papír beszkenneve? Én is akarok ilyet! Áruld el a műhelytitkokat!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.07.14. 09:54:03

Tamás: :-)
Nóra: Ez egy régi papírdarab, amelyet a nagymamám fényképesdobozában találtam. Nem szkennelve van, hanem fényképezve, ezért vet árnyékot. Mivel a fotózáskor a régi papírt egy fehér lapra helyeztem, a fehér rész könnyen átszínezhető olyanra, mint a környezete, így nem lesz "egyenes" széle a képnek. Ezek után már csak egy, a szokott módon (karcok, barnítás, életlenítés vagy bármi más) öregített képet layerként rá a papírra, és lágy szélű radírral kitörölni a szélét, hogy összesímuljanak. Az összeolvasztást általában overlay vagy multiplay módban szoktam csinálni, de itt most a luminescence vált be 80 %-on.
Lehetne még rajta javítani (a fotozz-on jogosan kritizálták meg a kép felső részét, ahol nem sikerült jól eltörölni az egyenes képszélt), de játéknak azért ez sem rossz ...
süti beállítások módosítása