A tegnapi napon volt szerencsénk megtekinteni a Magyar Nemzeti Galériában rendezett időszaki kiállítást a fenti címmel. Bár nem fotográfiáról van szó, mindenképpen érdemesnek tartom a kiállítást - legalább egyszer - megtekinteni.

Inspiráló és kicsit irigylésre méltó volt az a korszak - művészeti szempontból legalábbis -, amiről a kiállítás szól, tobzódtam a sok absztraktban.

Moholy-Nagy mellett rengeteg egyéb művésztől láthatók festmények, grafikák, metszetek, újságcímlapok, és a végén egy remek szimultán-film is megtekintésre vár.

Ajánlom mindenkinek, aki még nem látta, 2008. augusztus 24-ig tekinthető meg a kiállítás, mellékeleme a linket, ahol még több információ szerezhető be:

http://www.mng.hu/kiallitasok/idoszaki/aktualis/moholy_nagy_menu

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr56557104

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesztfoto · http://members.upclive.hu/falcsik.tamas 2008.07.07. 20:44:23

Valóban izgalmas összeállításnak tűnik.
Köszönet az ajánlásért.

Zitalma-Parfüm 2008.07.07. 21:15:48

Köszi Zoli.. jó ezt tudni!

De főleg azt, hogy ilyen figyelmes vagy Te is!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.07.08. 16:28:03

Esetleg - ha van idő - be lehetne iktatni a kiállításlátogató szombat programjába.
süti beállítások módosítása