Egy új sorozaton dolgozom, amelyik "A pusztulás vonalai"-nak szerves folytatása. Címe: "Az ülésnek vége - haldokló fotelok és székek". Valószínűleg része lesz a sorozatnak az előző képem is, és még több már, régebbi felvétel. Ez az első kidolgozott darab:

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr37497912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Aramiss 2008.06.01. 17:25:55

igen jó a srozatcím, és az eddigi képek is. Ha választanom kellene az eddigi két szék közül melyikre üljek, hát az előzőt választanám. Pedig ez tűnik kényelmesebbnek :) de a másik nézőpontja mégis jobban vonz...

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.06.01. 20:58:36

Olyan embertelen, hogy kiráz tőle a hideg.
Nem jó nézni, szinte kegyetlen.
Talán kihúznám a lépcső torzulását függőbe. Úgy még katonásabb lenne, a szó legridegebb értelmében.

tesztfoto · http://members.upclive.hu/falcsik.tamas 2008.06.01. 21:50:37

A szülői házban, az utolsó lépcsőfordulónál, a pincék tövében volt egy hasonló rész. Bújócskázáskor néha oda bújtam annak ellenére, hogy látszott, soha senki sem akart ott tartózkodni. Rideg, lakatlan rész volt, pókhálókkal, és egynéhány elgurult kacattal, amit inkább sorsára hagytak, mintsem utána menjenek, egy elátkozott, sötét, zugba. Itt egy szék is van, hátha valaki mégis leül pár pillanatra.
süti beállítások módosítása