A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr37473478

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.05.18. 09:58:24

Igényes sorozat. Jól látom hogy itt a legynugvó nap éleslaposmeleg fényei nyaldossák a távoli díszletet? :)

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.05.18. 10:22:22

Tévedsz Tüske, ez nem a lenyugvó nap fénye. Hanem a felkelőé ... :-))
Augusztusban jártunk arra, a kanyonhoz közeli szálláson laktunk. Kimentünk este is megnézni, és szép volt a naplemente is, de akkor "hátulról" jönnek a fények, hamar árnyékba borul a völgy és csak a csúcsokat csipkedi a lenyugvó nap fénye. Reggel viszont telibe jön a vörös súrlófény. Ki is van írva, hogy mikor van a napfelkelte, és a biztonság kedvéért egy 20 perccel korábban mentem oda. Igen ám, de értékelhető képeket csak a napfelkeltét követő 40. és 50. perc között lehet készíteni, előtte csak egyszerűen sötét van, meg persze vöröslik a horizont. Szóval az az 5-6 értékelhető fotó ekkor készült - köztük ez is.

Aramiss 2008.05.19. 21:31:29

Nagyon jók a képek. Ennél írok mert az a bársonyos, zöld pamacs megigéz : ) s mögötte kedvenc vörösem, és ahogy bekacsint az ég a balfelsőben...
süti beállítások módosítása