A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr57465599

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalma-Parfüm 2008.05.13. 18:06:23

Ikrek!

Mind kettő okos huncut mozgékony, és lóg a füle.-))

még mindig hibátlan!!!

Grat!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.05.13. 22:50:33

Fogalmam sincs, hogy csinálod, de ez ha elkezdjük ízekre szedni, ez egy unalmas, tucat kép, gyerek, kutya, erdei ösvény, az alakok középen, semmit sem csinálnak, belebámulnak a kamerába, minden olyan esetleges, bizonytalan.
De aki az ilyen képeket ízekre szedi, annak lövése sincs a fotográfiához. Mert itt kérem fotográfia van, ahogy a többi képedben is, valahogy tényleg elvisznek egy másik világba, ahol sajdul a szív, ahol az érzések erősek és ahol a szép szép marad.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.05.14. 13:40:06

Mint két tojás! :))
Nem mennék bele most egy komolyabb jellemrajzba, de rokonlelkek az tuti! :)
És ez remekül lejön ezen a képen, tökéletes az összhang, remek kép!

Lacival itt most kicsit vitatkoznék.
Timi képeiben tényleg az a szép, hogy abszolút mértékben ösztönösek és mindenféle kötöttségtől mentesek. Felületesen szemlélve a képeit azt gondolhatjuk fittyet hány minden szabályra, de valahogy mégis jók. De ez így nem fedi a valóságot. A képeiben igen is ott van a szigorú kimatekolt kompozíció, szinte mindig. Más kérdés, hogy ezt nem tudatosan csinálja, ezt hívják azt hiszem tehetségnek. :)
Visszatérve ehhez a képhez itt is azt mondom, nyugodtan szedjük csak ízekre, nem fog akkor se kipukkadni az a bizonyos lufi, mint ahogy ez nem egy szimpla középre komponált kép.
Készítettem is egy ábrát, mindjárt feltöltöm. :)
süti beállítások módosítása