Közös élmény

Kir_Royal

2008.04.27. 19:43

Amerikai házaspár egy Costa Rica-i dzsungeltúrán. Biztos ami biztos, mindketten ugyanazt fényképezik ...

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr65444558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2008.04.27. 23:19:48

Szia!

Ismerem Őket! Mindent közösen szoktak csinálni! Közösen mennek Costa Rica-ba, közösen töltenek fel a ...
Közösen étkeznek, közösen fotóznak, közösen bontanak fel egy bort, közösen túráznak, és ha nagyon elfáradnak,akkor fognak egy széket és azon szoktak közös...

Jó fotó és azért, mert észrevetted, hogy ez AMERIKA!
Bocsi!

Főfüge

GPX_600 · http://timeabelenyesi.blogspot.com/ 2008.04.28. 10:00:50

Hát ez jó... :))
És a végeredmény is ugyanolyan lett vajon?! Mert mi is szoktuk Marcival ugyanazt a témát egyszerre fotózni, és mégis merőben más lesz a két kép.
:)
Ez is jó játék pl. ha elmegyünk együtt valahova - akár a laktanyába -, és mindenki fotózgat, aztán a következő talin meg ez lesz a téma, hogy ki mit hogyan látott ugyanazon helyszínen, és kinek mi sikerült?! :)

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.04.29. 10:02:32

Ez is jó, de én is elképedtem, amikor Szingapúrban láttam egy hat fős franciául beszélő társaságot, ( 3 hatvan év körüli házaspár) , mind a hatuknál 1-1 5D-t, és ugyanazt fotózták. Gondoltam magamban, ezek vagy nem normálisak, elcipelnek 6 ekkora fényképezőgépet a világ végére, hogy lefotózzák ugyanazt a lepkét, vagy ők is Bafot, és szingapúri feladatot kaptak. :) Hülyén néztek ki, na. Majdnem lefényképeztem őket, de gondoltam, hogy az azért mégis olyan izé dolog lenne....
süti beállítások módosítása