Úgy látszik, már csak én töltök fel ide képeket mostanában.

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr36329886

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rajli · http://rajlicska.blogspot.com/ 2008.02.07. 23:38:54

A parfüm tökéletes! Az autó lehetne egy kicsit menőbb! :-))). A farmer az én ízlésemnek (nem a pénztárcámnak megfelelően) Levis 501, a pénz kicsit kevés, de egy szegény egyetemista mit várhat a "skót" szüleitől.
Nagyszerű fotó, különösen a címmel együtt!
Gratulálok: Laci

PekZo 2008.02.08. 08:54:54

Ez azt hiszem jobb lett a másiknál, nekem az is tetszett, de ez még jobban. Ki tudna egy ilyen pasinak ellenálni :))

Zitalma-Parfüm 2008.02.08. 09:36:35

Köszönöm PekZo!
A világ néha ilyen.. meg a fiam is:-)nem is tudnak neki ellenállni a nők ez igaz!

Zitalma-Parfüm 2008.02.08. 09:38:14

Köszönöm rajli:-)

Túl sok menő cuccra majd megkeresi az árát a gyerek:-)
örülök, hogy tényleg tetszik!

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.02.08. 19:36:51

Na, ez máris lazább összeállítás. Viszont itt meg hiányolom az előzőn oly nagyszerű kemény ellenfényt ami többek köszött olyan jól vissza adta a parfűm anyagszerűségét, színét. :)

ET-

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2008.02.08. 19:52:43

Egyem meg ezt az izgalmas készülődést:))
Jobb mint az előző, de ha mindent rápakolnék a farmerra, akkor indulás előtt minden le kellene ráznom róla, mert először a nadrág és utánna a többi...:-))
A pénz valóban kevés, mert ilyenkor legalább egy éjszaka (neutrális terepen...) és pl. a Mecsek Panzió, két személyre kb 12000 Ft. persze két személyre + vacsika... és valami kontyalávaló... Reggelre már a rendőröket sem érrdekli egy olyan eldugott, nagyon romantikus helyen...
Ez persze csak egy ötlet...
Tehát zsúfolt még az a FARMER... de a fények jók:-))
Gabes

GPX_600 · http://timeabelenyesi.blogspot.com/ 2008.02.12. 10:08:37

Nem akarnék nagyon szőrszálhasogató lenni, de nekem még mindig kicsit 'túlrendezett' ez a kép.
Azon agyalok már egy jó ideje, hogy mit és hogy kéne másképp fotózni ilyen jellegű képeknél, hogy kicsit természetesebb legyen, de mégis benne legyen az, amit mondani szeretnél. Nekem mindenképp szükségem lenne egy személyre, aki nem kell, hogy teljes egészében szerepeljen a képen, csak épphogy megjelenjen, akár egy kézmozdulat, akár egy távolban elmosott alak-részlet, aki épp készülődik... vagy nem is tudom. Lehet nálam ez már rögeszmés :D
És kicsi változatosságot vinnék a női parfümök fotózásába is, pl. úgy tudnám elképzelni, hogy egy női kéz fogja a parfümöt, épp fújja a nyakára, esetleg még ellenfényben megcsillan a parfümpermet is, és ha még több érzékiséget akarnék belevinni, akkor talán az ajkakat is bennehagynám a vágásnál, de mondjuk szerintem arcra nem is annyira lenne szükség. Vagy valami ilyesmi... :) de majd élőben szerintem jobban el tudom mondani, esetleg megmutatni, hogy mire is gondolok. :)
Vagy mondjuk egy szép asztalon az üveg, az asztal is elég ha részben van a képen, elmosott háttér, és egy arra suhanó női alak épp az üvegért nyúl, de persze megintcsak részben lenne rajta a nő, mondjuk egy lenge öltözékben, ami azért titokzatos maradna, de ne annyira legyen figyelemfelkeltő, hogy teljesen elvonná a figyelmet a parfümről, ami nálad a főtéma lenne a képeden.
És így szerintem kiemelkednének a képeid az igényes prospektusfotók közül, aminek persze így is abszolut mértékben megfelelnek!!

Zitalma-Parfüm 2008.02.12. 10:58:41

Megint csak hála és köszönet:-) GPX-nek is és ariesnek is!

Nagyon várom a találkozást, mert hiába agyalok itt a stúdiószint közeli mércéhez, valahogy nem jön össze. Nóra nagyon jó modell volt, de azóta sem találtam alkamas emberkét rá. Kata lányom alig van itthon. Állványos önkioldós benyúlós kompozició már nekem is eszembe jutott, de egyedül béna vagyok.
Ha egyszer ráértek, jó lenne ilyeneket csinálni, nagyon örülnék tényleg.
Azt hiszem kezd kibontakozni a következő tali témája, és programja is!!!!
Készülődés indul!!!
Köszönöm!
süti beállítások módosítása