homo erectus

Aramiss

2008.01.30. 22:31

... ha Nóra képzettársíthatott  Zita  kislányos-tükrös képén látható, guggoló  gyemeket ábrázoló  porcelánszobor kapcsán  franciázó hóemberekre, nos akkor  bátran lehet e kép címe ami. Úgyhogy a képet Nórának ajánlom tisztelettel és hódolattal a szárnyaló fantázia jegyében : )

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr55318847

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tesztfoto · http://members.upclive.hu/falcsik.tamas 2008.01.30. 22:48:33

Hehe... egységet alkot a bandukoló férfi testtartása, és az oszlop együttese.
Komp-le-men-ter(v)

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.01.31. 07:51:58

Ez ővön aluli volt :)
(Ha már képzettársítunk....)

Ez a kép egyébként nem más, mint egy gulyáslevesben éppen elmerülő sárgarépa. A fickó nem szereti a gulyáslevest, láthatja bárki, arról árulkodik a testtartása is, hogy "jajjj, már megint"... De én szeretem a gulyáslevest. Megyek is répát hegyezni.

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.01.31. 08:47:07

Érdekes egyensúlya van ennek a fotónak, amolyan építészes, amikor nem stabil oszlopok, hanem az egymással harmonizáló erők feszülése tartja meg a tető vagy a híd szerkezetét. Határozott vízszintes és függőleges tagolás mellett a kifelé haladó figura és a másik irányba hajló oszlop adja a feszültséget.
És ráadásnak ott van az a lyuk középen, amelynek kompozíciós jelentőségét nem lehet eléggé hangsúlyozni, s amelyet ugyanakkor végképp nem szeretnék összefüggésbe hozni szerző egyirányú beállítottságot mutató címválasztásával. :-))

-kadris- 2008.02.01. 21:20:45

Hát nekem nem a gulyáslevesbe merülő sárgarépa ugrik be, ennek az idő az oka:))) ami tellik. Nos. Jó kép ez, mert a képhez sok mindent lehet társítani. Most csak 18-as karikásat tudnék!

Xi 2008.02.29. 16:36:49

Mostanában kezdem észrevenni, hogy a "meglátás" mennyire fontos egy jó fotónál. Pl.: itt. A technkai beállításra összpontosítva nemigen lesz iazán "ütös" fotó... Ez az én tanulságom mára.

...és a cím... fontos, kreatív.

Grat
Xi
Pavuk Krisztian
süti beállítások módosítása