Szeretném, ha elmondanátok a hibáit - pont nélkül :-)

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr55309347

Trackbackek, pingbackek:

Trackback: فنادق دبي مول 2017.12.18. 19:05:54

Nők, az egyéjszakás kalandokról - Online Szexshop

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2008.01.23. 23:27:25

Kemény a fény (egyirányú és fehér...)és elég lenne csak a kulcs és mindez monjuk rá a heverőre, mármint a nadrág és a rádobott kocsikulcs...
- Pontosabban a szekrényen a parfüm, egy kicsit hátrébb a kucs, szintén a szekrényen, persze selymesebb megvilágítással és a homályos háttérben a nadrág, legalább is úgy, hogy kivehető legyen, hogy az egy ruhadarab... mondjuk egy nadrág...
A tompítottabb fény azért kellene, mert így olyan, mintha nappal vinné el az autót... Az esti "autókázásnak" varázslatosabb a hangulata. Varázslatosabb fények is kellenének hozzá...
Én így érzem:))
Gabes

Zitalma-Parfüm 2008.01.24. 07:21:46

Nagyon köszönöm, igen ilyen véleményre gondoltam.
A jogsit azért akartam bele tenni, mert ez a fiatalos illat mintha azt mondadná, ma kaptam meg a jogsit, enyém a világ innentől, apának már csak bejelentem, hogy elmegyek csajozni:-)
A fényekkel sok bajom volt. 10 beállítást és 25 világítás változatot csináltam, de egyenlőre csak ezt mutattam meg nektek, jönnek a következő kísérletek, remélem azt is ilyen jól ki lehet majd elemezni. Ma veszek egy normális fekete kartont, mert ami ezen van, az szórja fényt mint a fene:-)
Na.. nagyon jó volt Gabes köszönöm!

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.01.24. 07:39:50

Nagyon fifikás elgondolás, tetszik teljesen. Csak egy kicsit nagyon direktek a fények, több fényforrást hsználtam volna, és/vagy egy kicsi derítést. Egy fehér kartonlap is megteszi. :)

neuhauser 2008.01.24. 08:43:54

hm, jogsi helyett egy napszemű igazolná a joyride nappali létjogosultságát, viszont Gabesnak igaza van a fényekkel, az este valóban jobban passzol egy fiús kiruccanáshoz s akkor a jogsit megint csak lecserélném...mondjuk olyan igazi ámerikásan gyűrött bankókra §:)

PekZo 2008.01.24. 08:46:15

Ez nagyon jó, nagyon nagy hangulata van, érzi az ember az illatot, elképzel egy szituációt. A tompább fényekkel lehetne tényleg variálni, az mondjuk másik hangulat, másik szituáció.

Zitalma-Parfüm 2008.01.24. 09:05:54

Tök jó fejek vagytok, tényleg, annyira jólesik amit mondtok:-)))) Köszi!!

Sokkal nagyobb lendülettel és érzéssel tudok így játszani, bár természetesen a saját kompozíciómból nem engedek,D:-) de a fényeket javítandónak tartom én is. Persze azt is bevallom, van olyan variáció amit Ti elmondtatok, csak az még nincs földolgozva. szinte mindent elmondtatok, amit én is szeretnék.... azt a bankót különösen:-)
Köszi!!!

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.01.24. 11:53:24

Tetszik a koncepció, de mint fiatal kan azt kell mondjam még ez az elrednezés is túl rendezett. Még több lazaságot vinnék bele. Lehet pl a parfümöt nem is a talpára tenném, hanem egy flegma mozdulattal a farmerra dobnám.
Lazán, ahogy azt kell! :))

-kadris- 2008.01.24. 21:38:08

Új a csaj imponálni kell, mindenre figyelek. Jogsi megvan nehogy beégjek a nőnél, ha esteleg... a kocsikulcs, a nem teljesen friss, de még ízléses farmer, azért áljon lazán, na és azért finom illat, mert hát a kocsiról úgy is kiderül, hogy az apué, akkor legalább az izlésemmel ne legyen baj!
Hát de rég volt már ez.

Látó-kör 2008.01.24. 22:33:46

Nagyon örülök, hogy ilyen, valóban segító, mégis baráti vélemények érkeznek a fotókra (Nóra - amúgy remek - képére érkezett, jogos megjegyzéseket is említhetném).
Erről szól ez a kezdeményezés, és remek érzés ilyen jó társaságban lenni!

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2008.01.24. 23:58:46

Valóban kemények a fények, mert nem este van, hanem kora hajnal, ég a villany és a mindennél fontosabb sietséget ábrázolja a kép, s ezért a címet is meg kell változtatni!

Nem, Apa elviszem a kocsit, hanem: Apa!
Visszahoztam a kocsit.
Ja! és ne zavarj!

Főfüge

Zitalma-Parfüm 2008.01.25. 08:11:36

Ff ( Főfüge) :-) A következőnek ez lesz a címe, engedelmeddel fölhasználom, mert hogy az egy szupi férfias karórával készült.... ami szintén ott hever majd valahol, nagyon köszi:-)
ET. na majd kérdezgetlek mire számíthatok még a fiamnál is kedves kan társa:-)a "rendetlenség" na jó lazaság, már meg van!!!
süti beállítások módosítása