Ez a bejegyzés a mesém végére kívánkozna, de nem bírom ki, hogy ne mutassam meg már most (főképp Zitának.)

Az a helyzet, hogy reptéri duty free shop függő vagyok.

Minden utamon hazafelé veszek magamnak egy parfümöt. Azért, mert ha hazatérve használom, az illata hónapok múlva is eszembe juttatja, feleleveníti az utazás emlékeit.

Minden utamhoz köthető így egy illat. Van a piperepolcomon  Tel-Aviv, Madrid, Thaiföld, Yucatan és még ezer féle hely, és emlék ...

A mániám mértékére jellemző, hogy miatta 2 évvel ezelőtt Mexikóvárosban majdnem lekéstük a hazafelé induló gépet. Annyira elmerültem az illatok varázsában, hogy észre sem vettem, hogy a többi 400 utas már a gépben ül, és azt várja, hogy én befejezzem a soppingolást. Elég ciki, tudom.

Tulajdonképpen azért racionális is vagyok. (Egy kicsit). A freeshopokban egyrészt olcsóbb a parfüm, mint itthon, de a lényeg az az, hogy sokkal előbb megjelennek az újdonságok.

Ezt a parfümöt most Kairóban szereztem. Zita! Szívesen odaadom neked, hogy te ennél egy sokkal szebb képet készíts vele. A képet neked ajánlom, bár a tieiddel nem veheti fel a versenyt. Persze mindenkitől várom az őszinte véleményeteket.

A zajt nézzétek el nekem. Kölcsönadtam egy barátomnak az állványomat, ezért a kép kézből 1/15 mp-cel, ISO 800-on készült.  Apropo, állvány. Vettem egy nagyon aranyos kis szerkezetet, ami ideális, sőt elengedhetetlen utazásokhoz. Pici, könnyű, de bivalyerős. Bárhová feltekerhető, (fára, korlátra, ...) és a legnagyobb objektívekkel is stabilan megtartja a gépet. Érdemes vetni rá egy pillantást. Kapható a nagyobb fotósboltokban, nagyon ajánlom. http://www.joby.com/products/gorillapod/findmygpod/

A következő post-tal mostmár tényleg Borneóról jelentkezem.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr34299761

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.01.16. 18:28:28

Egyrészt nagyon jó, hogy nem valami kötelező penzüm, hanem a kedved alapján írsz, ez a blog lényege. Másrészt a kép is jó, szerintem éppenséggel Zita stílusában készült, kicsit statikus, mégis, rafinált részletekkel szerkesztett fotó. Kivételesen még a felirat is tetszik.

Zitalma-Parfüm 2008.01.16. 18:47:43

A fotódhoz nem nyúlnék, ez így jó ahogy van.Jobbat meg minek.)Csodaszép a színe, olyan forró és kihívó, csábít a fülledt de mégis visszafogott erotikus táncra.

Igen, az illatok már csak ilyenek, ott marad az orrodban, és az agyadban, a vele töltött emlékek szépsége is.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.01.16. 20:14:35

Nem tudom mi volt kellemesebb, a fotód nézni, vagy a parfüm mániádról olvasni?! :))

ET-

-kadris- 2008.01.16. 21:00:47

Ha már odaadod parfümnek a parfümöt, akkor arra feletébb kiváncsi vagyok, hogy neki hogyan és mit jelent ez az üvegcse!
A Te olvasatodba a Valódi Nő! Aki mer nő lenni e kemény férfias gyors világba! De modern és tudja mitől döglik a légy! Nekem ezt jelenti a képed!

neuhauser 2008.01.17. 09:20:58

veszélyes fegyver! a kígyózó gyöngy simulékony, tekergő, odaadó, gyönyörű a fénye, de egy óvatlan mozdulat és a nyakad köré tekeredik, nem ereszt...határozottan elismerem e kép értékes!

GPX_600 · http://timeabelenyesi.blogspot.com/ 2008.01.19. 11:59:42

ááá.. ez nem ér...
Zita szavai után én már meg se tudok szólalni :(
;))

Nóra! Nem gondoltál még arra, hogy könyvet írj?! :)
süti beállítások módosítása