Egy kedves barátom megkért, hogy készítsek dekorációt a cégénél az új teakonyhába. Megtisztelő volt a felkérés, és amúgy is nagyon sokat kaptam már tőle (hogy mást ne mondjak, ő szervezte meg nekünk azt a hőlégballonos repülést, amelynek során a később szép sikereket arató felülnéZet c. kép alapfotója készült.).
Mielőtt hétfőn elküldöm neki a látványtervet, szívesen meghallgatnám a véleményeteket.

Így nézne ki a konyha:


Most pedig a képek kicsit nagyobb méretben:


A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr71295015

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

GPX_600 · http://timeabelenyesi.blogspot.com/ 2008.01.12. 21:42:16

Húúúú... nekem ez nagyon! Olyannyira, hogy az volt az első gondolatom, mikor megláttam, hogy nekem is kell egy ilyen konyha!! :) Vagy legalábbis egy olyan konyha, ahova ilyen képeket kitehetek, mivel a mostani kicsit - mint tudjátok - kicsi. :) Na, de ez nem is érdekes...
Szóval rendkívül harmonikusak a fotóid, kellemesek a szemnek, és nagyon tetszenek külön-külön is, de így egyben az igaziak! Meg azért is tetszik, mert olyan - legalábbis számomra - nyugalmat sugároznak, és ez is szempont lehet, mert itt együtt sok időt töltenek majd (gondolom), és hát hol lehetne máshol nyugodtabban teázgatni, kávézni, beszélgetni, mint egy ilyen klasz képekkel ékesített teakonyhában?! :))
Szerintem nagyon fog tetszeni a barátodnak!

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.01.12. 22:07:11

Fincsi, én szívesen teáznék ilyen közegben! :)

gacsi (nonci) 2008.01.12. 22:13:57

Egységes egészet alkot a sor, beleértve a kereteket, és a kompozíciós irányok tekintetében is jó az összhatás. És a finom hullámzás, kis dinamika, ez tetszik a legjobban.
Szerintem is remek, stílusos és szép!

tesztfoto- (törölt) 2008.01.12. 22:38:29

Nagyon jó hangulatú sorozat. A középsőben nem vagyok biztos, bár logikában, és látványban is illik a többihez. Talán a kép alsó része picit 'üresebb' a többinél. Azt kell mondanom, szívesen teázgatnék ilyen képek nyújtotta környezetben.
T.

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.01.12. 22:57:04

Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat, most már nyugodtabban küldöm el a képeket.

GPX_600 · http://timeabelenyesi.blogspot.com/ 2008.01.12. 23:34:22

Valami bibi van az oldal külalakjával! :o
Vagy direkt változtatta meg valaki?!

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.01.13. 12:35:52

Bravúros, szipórkázós.
A helyzet az, hogy először elképedtem, hogy mit keresnek ezek a gazak a konyhában, pitypang, sás, árvalányhaj, micsoda bizarr ötlet ez, belelóg a teámba, aztán mi lesz ... Ha én kapok ilyen felkérést, biztos, hogy ez az utolsó irány, amerre elindulnak a gondolataim. De persze a királylaci, az dafke, kiszakajt a konyhából, és illatos rétre visz, meg vízpartra, és még pollenalergiát se kapok. Nah, hát ezért is szólíthatjuk őt Művészúrnak. Éljen a kreativitás!

-kadris- 2008.01.16. 21:05:57

Ha majd egyszer lesz teakonyhám... azaz majd ha egyszer lesz saját konyhám:) szeretnék én is ilyet!

neuhauser 2008.01.17. 08:45:57

A formabontó ötleten és a nagyon igényesen kivitelezett szösszenetnyi időt keretek közé fogó képeken felül dícséretes, hogy választásod a burkolatok-bútorokkal is kellemesen harmonizál. Tudom, hogy látványterv, de mögé látok és úgy látom a megrendelő sokat fog a jövőben keseregni, amikor a kollégák egy csésze kávé-tea felett merengve teljesen elvesztik az idő feletti uralmukat és hosszú perceket ücsörögnek itt...csak úgy §:)
süti beállítások módosítása