Közkívánatra (?) jöjjön a következő fejezet!

... a tornyok  meghódítása után laza délutáni séta következett (már amennyire a repülőgépen bedagadt lábaink, és az elgémberedett testrészeink engedték.) Most először megtapasztaltuk, milyen a monszuneső. A semmiből jön, szakad egy órát, aztán hirtelen abbamarad. Előtte,utána gyönyörű idő.

A város parkjait jártuk be, flóra és fauna fronton szereztünk mély benyomásokat. A szarvcsőrű madár olyasmi, mint itthon a galamb, a makákó meg a kóbor macskához hasonlítható. Mondjuk idegesítőbb egy kicsit ...  Elviszi a kajádat az asztalról, beleiszik a sörödbe, és még ő vicsorog, ha rá mersz szólni.

 

(pedig milyen ártatlanul néznek, nem?)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Este -  mielőtt vonatra szálltunk, - jártunk a korábban már említett "Városligetben", a címadó óriáskerék után most a Nemzeti Színházról készített fotót mutatom meg nektek.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Másnap eljutottunk Szingapúrba. A 2-es vágányról /Zita, itt beszéltünk telefonon! :-) / éjszakai expressz vonattal utaztunk 13 órát. Full-extrásnak ígérkezett az út, 5.000 Ft körüli jegyárért a kabinban tévé, rádió, zuhanyzó, wc, vacsora és reggeli várt minket. Csak két aprócska bibi volt, ami ellehetetlenítette az alvást: 1/ Az ágy rövid volt, de nagyon. (a méretezéshez biztos a kiskínaiakat vették  etalonnak) 2 / A sínek állapota éktelen zakatolást és rázkódást okozott... ígyhát reggel, nulla alvás után,  úgy szálltunk le a vonatról, mint a mosott rongy. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A következő részben Szingapúrból jelentkezem. - Ha akarjátok :)

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr30293523

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.01.11. 16:24:51

Ezekre a tolvaj makákókra mindig kíváncsi voltam, nem harapnak? :)
Jöhet Singapur!! :)

ET-

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.01.11. 16:31:18

Üdv, Tüsi! Hát, tulajdonképpen harapósak, nem érdemes velük közelharcba keveredni .. Akaratosak, és provokatívak, az a legjobb, ha nem adsz lehetőséget a konfliktusra (például zsebből, a sarokban elbújva eszel, vagy ilyesmi :) ) mert ők, ha kaját akarnak, megszerzik. Holnap lesz a jubielumi 50. arénatali. Nem láttalak benneteket a listán .... pedig nagyon jó lenne, ha eljönnétek! Ellopták a telefonom, nincs meg a számotok. Csörögjetek már meg, beszéljünk!

gacsi (nonci) 2008.01.11. 17:54:55

Hát persze, hogy várjuk, lelkes olvasó vagyok a háttérben, :))
A fotók nagyon szépek!

Zitalma-Parfüm 2008.01.12. 11:22:58

Keveset írsz, pedig olyan jó olvasni.) A fotókról már megszoktuk, hogy hibátlan, és a helyek így még csábítóbbak mint ha eredetiben látnánk.
A gyerekeid történeteit is szivesen hallgatom:)

Köszi, hogy írod a történetet.... szeretem.)

tesztfoto- (törölt) 2008.01.12. 11:47:37

De jó volt végignézni ill. olvasni a képek alatti (sajnos rövidke) sorokat! Imádom ezeket a 'rokonaimat'. :)
Jöhetnek a további fényképek Nóra!

Igen, igen, eljöhetnétek a találkozóra T&T.

T :)

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.01.12. 14:22:56

Mi az hogy akarjuk? Szinte követeljük!
Jók a majomportrék, egészen emberiek, de a legszebb az éjszakai színházfotó.
süti beállítások módosítása