ZTE - PÉCS kosárlabda mérközésen, csak ez a reklám ment. Állítólag sikeres volt az utolsó táblakép is, mert mind a 540 ember (9 busz) jelentkezett és nagyon vidámak voltak, hogy visszakapják a pénzüket és nem károsodnak. Kiirááááály! Tombolt a nép, bár volt aki Öveges szemmel sírdogált!

Főfüge            

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr39412978

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Zitalma-Parfüm 2008.04.06. 15:10:11

Nahát..... ki fizeti a villanyszámlát ezért a reklámért?!!!
Ha ez a két jómadár akinek a műveit kell nézegetni akkor jó pár képet kellene eladni jó áron!!!

Szerintem nem érdemlik meg a Lacik ezt a fölhajtást!
max egy pohár bort.. a többit veletek:-)

Köszi a figyelmedet, de csak óvatosan azzal a buszos látoatással!!:-)

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2008.04.06. 15:59:22

Kedves Zita!

A villanyszámla bentvan a busz árába! Fájdalom, én nem maradtam le! Sőt jön velem a Rajli is (ha elengedik!)
Úgy, hogy a következő...:upload.vipmail.hu/dl/?tid=6da1d009fe0c77cbcf513fcff28344e68

A dalszövegben egy szót kéretik idézőjelbe tenni!!!

Főfüge

Zitalma-Parfüm 2008.04.06. 16:06:55

A nagy találkozás reményében idézőjelbe tettem.-))))

Z

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2008.04.06. 19:06:12

A mMgyar Fotóművészek Szövetsége elnökének megbízásából felszólítalak, hogy fizess 540 x 50.000 = 2,7 millió forintot nem anyagi kártérítés címén, amiért Györgynek nevezted őt nagy nyilvánosság előtt a neki becsületesen adott Zsolt helyett. A pénzt nem kívánja személyes dolgaira fordítani, hanem kárpótolni kívánja vele a lemondott buszok utasait.
:-))

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2008.04.06. 23:27:47

Tekintetes Király-i ADMINaritás!

Döbbenetem négyzetesen emelkedett, „értékes leveled” (Szamódy Úrnak biztosan) olvasásának előrehaladtával, mely segítette megvilágosodásom az irányban, hogy mily butaságot követtem el azzal, hogy a Magyar Fotóművészek Szövetsége elnökét, szemérmetlenül nem figyelve, csak úgy nemes egyszerűséggel leGyörgyöztem, a helyett, hogy Zsoltoztam volna, mely nevet anno becsületes körülmények között szerze.

Növeli mérhetetlen oda nem figyelésem által generált bűnöm nagyságát, az a tény, hogy e vétkem – mely így, egy életre derékba törte bimbódzó fotós karrieremet- nagy nyilvánosság előtt követtem el!

Mivel tökéletesen tisztában vagyok elkövetett bűnöm nagyságával és egyben azzal is, hogy ezt a dolgot a világ összes pénzével sem lehet, még véletlenül se helyrehozni, ezért tisztelettel közlöm, ADMINaritásoddal, hogy a világon semmi értelme nincs holmi vacak, nyomorult 2.7 millió forinttal odapofátlanodnom!
Tisztelettel kérlek továbbá, hogy e végtelen éles logikával felállított következtetésem ékét, mely egyetlen villámhárító az e tárgyban felgyülemlett feszültségek levezetésére, támogatni szíveskedjél.
Kérésem alátámasztásaként álljon itt, az a tény, hogy maga az ELNÖK ÚR se gondolt anyagiakra, mivel nem anyagi kártérítést kért, s én ezt a nemesen egyszerű igényét maximálisan figyelembe kívánom venni.

Azért teljesen nem akarok BÜNTETÉS nélkül maradni, így megígérem az elnök Úrnak, hogy Főfüge néven mégse fogom kérni felvételemet a Szövetségbe, s mint FŐBÜNTETÉSKÉNT vállalom, hogy megnézem Budapesten a Király-Öveges fotókiállítást. Kell ennél több?

Zalaegerszeg, Az Úr 2008. évének, Kos havának, Bíborka napján


Tisztelettel: Főfüge

süti beállítások módosítása