Kedves Barátaim!

A család kérésére ezúton tájékoztatlak benneteket, hogy János barátunk temetése jövő hét szerdán (március 10-én) délután 1 órakor lesz szülővárosában, Nagykanizsán. A temető a város déli részén található, bejárata a Tripammer Gyula utcából nyílik.

A temetést követően a barátok a Magyar Plakát Házban (Erzsébet tér 14.) találkoznak, ott, ahol a János aktív életének csúcsát jelentő Vadas Ernő kiállítás is volt.

Sajnos én külföldön leszek abban az időpontban, de aki tud, menjen el.

Én ezzel a képpel búcsúzom tőle, amely családja körében ábrázolja őt, de úgy hogy közben a közösség - a Látó-kör - dolgával van elfoglalva.

Talán csak egy fröccs hiányzik az asztalról, hogy teljes legyen a kép ...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr971805304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

palya49 2010.03.07. 13:10:09

Fofuge emlekere

LEGKEDVESEBB SOGOROMRA TORTENO EMLEKEZESETEKET SZIVBOL KOSZONOM MIND AZ EDESANYJA, MIND A SZERETO FELESEGE, MIND RAJONGO GYERMEKEI, MIND IMADOTT HUGAI, MIND RAJONGVA TISZTELO ES SZERETO UNOKAOCCSE, MIND UNOKAHUGA VALAMINT AZ OT SZERETO ES TISZTELO BARATAI NEVEBEN.

TAVIRATCIM: 8800 NAGYKANIZSA, CSENGERY UT 67.

AZT, HOGY MENNYIRE BENNE ELT A NAPI VALOSAGBAN, ES MI VOLT HITVALLASA, AZT A KOVETKEZO -SAJAT MAGA ALTAL KESZITETT, ES ALTALAM KICSIT ATDOLGOZOTT- VIDEON ISMERHETITEK MEG.

EN, TOBBEK KOZOTT EZZEL IS BUCSUZNEK SZERETETT SOGOROMTOL, LEGJOBB BARATOMTOL, PALFALVI (PAUER)NJANOSTOL

BUDAI N. PAL jOZSEF (PALYA)

www.indavideo.hu/video/PALFALVI_JANOS_EMLEKERE/

rajli · http://rajlicska.blogspot.com/ 2010.03.10. 17:25:54

@palya49:
Tökéletes János! Nagyon kedveltem a finom irónáját!
Ma, ha távolból is , de találkoztunk a temetésen. :(((
Malcsik László (rajli)
süti beállítások módosítása