Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a csütörtökön, a MüPában készitett koncertfotóimat.

Az előadáson felléptek - a teljesség igénye nélkül:

Id. Müller Péter, Müller Péter Sziámi, Müller Péter Jonatán, Müller Anna, Müller Bálint, Bárdos Deák Ági, Szakcsi Lakatos Béla, Babos Gyula, Novák Péter, Kirschner Péter, Czerovszky Heni, Tolcsvay László, Molnár Gábor, Magyar Péter, Duel, a Baltazár Szinház, Kerényi Miklós Gábor ... és még sokan mások...

A dalok sokan vannak, a tömörítés tehát elkerülhetetlen, de ez nem mehet a hangminőség rovására. Háromgenerációs koncert a műfajgyűlölet ellen Müller Péter és a világ (Leonard Cohen, Seress Rezső, Joy Division, Roxy Music, Bernstein, stb.) legjobb dalaival a jazzy chansontól a magyar, francia és cigány folkon át a musicalig és a rockig. A 3 MP-n kívül tehát azok lesznek ott, akik a sok műfajban alkotó Müller Péter Sziámival együtt tevékenykedtek: világklasszis jazzmuzsikusok, rock-, etno- és popzenészek, opera- és musical- kiválóságok. Egyetlen alkalommal együtt egy koncerten. A hangszerelés is változatos, hiszen, a zenekari felálláson kívül – nagysikerű londoni koncertje óta most először – Szakcsi Lakatos Béla és Müller Péter Sziámi aktuális formációja, a műfajteremtő Jazzy Chanson duó is megmutatkozik.

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr191111521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2009.05.10. 01:01:35

Nekem tetszenek a fotóid, természetesen levontam az oldalad durva hiányosságait!
Nálam "gyöngyöznek" a képeid, és hidd el, ez nem a magas ISO. Az inkább, jól kezelve, csak hozzáad a "szinpadi" képekhez! A fotóid, egy remek, az akkori hangulathoz illő és azt közvetítő DIAPORÁMÁÉRT kiált!

Gratulálok!

elmoro 2009.05.10. 10:49:27

nálam nem gyöngyöznek :)
szerintem nehéz jó koncertfotókat készíteni, ez meg egy remek anyag, sok jó, nagy feszültségű képpel. van köztük olyan, ami hozza a hangulatot, de ennél sokkal jobb, hogy a többségük inkább "alkalmazott" portrénak tekinthető és ez remek! szóval na, ölelmoro!

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2009.05.10. 15:07:37

Tényleg nagyon jó kis anyag, úgyhogy még jobban sajnálom, hogy csak a linket tetted ide, és nem kapott a Látó-kör egyetlen fotót sem ...
süti beállítások módosítása