Töretlenül

Aramiss

2008.01.04. 13:41

éleg érdekesen tette fel az utóbbi két képet  : ) a jobb oldalt  a paszpartuból lehagyja.  Nézzük ezzel mit csinál  .. címe " Töretlenül "

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr23284444

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Látó-kör 2008.01.04. 15:52:35

A többi képedet is rendbetettem (mármint nem magát a fotót, azzal semmi baj nincs, sőt), most mindegyik jól látszik.
Tanács: 540 pixel széles képeket érdemes a blogra feltenni, azok pont a látható tartomány szélességében jelennek meg. Ha mégis nagyobb lenne, akkor a szerkesztéskor kattintással kijelöljük a képet, és a sarkok húzásával lehet kicsinyíteni (mint a World.ben). Az optimális pozíció kb. az, amikor a "Speciális karakterek beszúrása" gomb (egy omegát ábrázol) közepénél van a kép jobb széle.

aries31 · http://grefafatermekek.blogspot.com 2008.01.04. 19:06:50

Eszek a faszálak szinte széthasítják a képet.
Tetszenek a részletek és nagyon jó az elmosódott háttér.
Rideg, törékeny kép.
Tetszik!
Gabes

ET- · http://lorantmarton.blogspot.com/ 2008.01.08. 11:14:52

A töretlenülhöz nekem ez a kép túlon túl szigorú szerkeztésű. Vízszintesek, függőlegesek a szabad szárnyalás kerékkötői. :)
Fent is bővebre hagytam volna, hogy legyen tere a fának égig tőrni! :)
Nem mint ha így nem tetszene, csak így számomra más a kép üzenete. Nekem ez a kép címével ellentétben egy zárt és szomorú kép.

Egy Tüske-

neuhauser 2008.01.09. 11:35:45

már a második benyomás a héten, ami éket, azaz hajót ver a fejembe...hófenékbe süppedő kétárbócos kísértő tünemény, egy röghöz kötött bolygó hollandi, ennél szellemesebb most nem jut eszembe...

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.02.04. 07:58:51

Ez a kép is a felemelkedésről szól. Nem az emberéről, és nem is máséról. ;) Hanem egyetemesen, mindannyiunkéról. Az éltető fény felé, délcegen, dacolva mindennemű zordon körülményekkel.
Mert ha sikerül, akkor már nem is földhözragadt kis izék leszünk, hanem éteriek, fénylények. Angyalok.
Nos, két lehetőség van: Vagy én vagyok szentimentálisan szirupos, vagy ez a kép igazi költészet.
süti beállítások módosítása