rongyos (3)

gacsi (nonci)

2009.08.07. 10:44

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr511294305

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Kir_Royal · http://www.kiralylgy.hu 2009.08.07. 17:52:57

Ezeket nagyon szeretem.
Valahogy azt gondolom, hogy a geometrikus, városi absztraktok után ezekben a csendes, falusi életképekben fejezed ki legjobban magad, itt találod meg leginkább a hangodat.
Tetszenek persze a fotóshopos, mesés vízióid is, igazi profi munka mind, amit láttam, de ezekben a rongyosokban annyi, de annyi lélek van, hogy - legalábbis nálam - ezek nagyon fölötte állnak azamozknak.

Főfüge · http://sonaj51.blogspot.com/ 2009.08.08. 02:26:35

Nehéz úgy írni, hogy olvasom, az előttem értékelőt. Nem lenne muszály, de nem tudom megállni.
Ez a kép, már egy nyugodt rongyos! Az elődei, azok idegesítően mogorvák. Ez, már igen! Ez, egy tipikus, felhőtlen rongyos. Letisztult, beletörődös, de legalább utatmutató rongyos. Az absztraktos, városi, geometrikus, fotoshophos vízióid, amit Laci velünk együtt jól lát, az segít a megértésben, de a rongyos, az sajnos rongyos.
Nyugodt, elegáns, szépségesen rongyos, de rongyos!
Kicsit olyan, mint az ünnepi éhezés!
süti beállítások módosítása