Blurb könyvek

praefect

2008.12.29. 09:20

Címkék: könyv

Sziasztok!

Nem tudom, hányan ismeritek, de talán nem haszontalan közzétennem az oldalt, ahol egy szoftver letöltésével mindenki létrehozhatja saját könyvét.

Rengeteg lehetőség létezik, többféle méretben stílusban és kötésben, prémium minőségű papíron.

Saját magunk szerkeszthetjük a könyvet, mi tördelhetjük az esetleges szöveget, rendezhetjük a képeket.

 Az elkészült albumot elküldhetjük és 2 héten belül szállítanak. A könyveket publikálhatjuk az oldalon is, ahol mások is rendelhetnek belőle.

[Egy 33x28 cm-es kemény borítós, 160 oldalas könyv elkészítése 83 €.]

http://www.blurb.com/learn_more/books

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://lato-kor.blog.hu/api/trackback/id/tr48846442

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Marla Singer (Nóra) · http://balazsnora.hu 2008.12.29. 13:53:21

Sziasztok!
Én ismerem, de nem vagyok teljesen elégedett a minőséggel. Szép könyveket hoztam létre, de a nyomdatechnika által nem azt kaptam vissza, amit képzeltem. A feketék bebuktak (pedig monitoron, ill. fotópapírom remek részletgazdag részek voltak), illetve az oldal széléig kifuttatot fekete hátterű fotóknál a pontatlan vágás eredményeképp fehér csíkok jelentkeznek.
Egy 21 x 21 cm-es, 24 oldalas vászonborítású könyv 6.000 Ft-ba került, az gondolom, ez az összeg a fenti minőséget tekintve borsosnak mondható. Remélem Balázs, neked jobb tapasztalataid vannak.
süti beállítások módosítása